Dobrodošli

Smo sedem članska družina in vse kar počnemo delamo z veseljem. Ukvarjamo se z govedorejo, prašičerejo, gojimo jelene, čebelarimo, delamo v vinogradu in v sadovnjaku, ter tako pridobivamo najboljša vina in domače sokove. Z veseljem poprimemo za delo na kmetiji, dodatno pa se ukvarjamo z izletniško- kmečkim turizmom, slednjemu posvečamo še posebej pozornosti.

 
 
 

Obratujemo od leta 1994. V tem času smo si pridobili veliko izkušenj. Gostje so zadovoljni z našo ponudbo zato se radi vračajo. Leta 2006 smo se še posodobili, ter zgradili in opremili dvorano za sprejem večjih skupin kot so: sprejem avtobusov, izletniških skupin, turistov, zaključnih skupin, organiziranih izletniških skupin, porok, birm,...
Zanimivo je tudi to, da smo v "turističnem stičišču", saj je naši neposredni bližini nahaja t.i. Plečnikova cerkev, ki je kar veliko turistično stičišče, saj si jo dnevno ogleda tudi do tisoč ljudi, Moravske toplice -Terme 3000, Bukovniško jezero, ki je posebej znano po svetem vidu in energetskih točkah, Filovci- ki so znani po lončarstvu in nudijo možnost ogledov, Dobrovnik –znan po orhidejah, Pri nas pa se boste naužili dobrih trdicionalnih prekmurskih jedi, pijače in zabave.
 

PRISRČNO VABLJENI!